Otepääl sadas meistritiitleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv (nr 108 ) on finišijoonel kinni püüdmas U23 vanuseklassis kolmanda koha saanud Andreas Veerpalu.
Karel Tammjärv (nr 108 ) on finišijoonel kinni püüdmas U23 vanuseklassis kolmanda koha saanud Andreas Veerpalu. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud nädalal jagati Otepääl ohtralt Eesti meistritiitleid. Võitjad selgitati välja suusatamise murdmaadistantsidel, suusahüpetes, kahevõistluses ja slaalomis.

Reedel peeti Väikese Munamäe mäesuusakeskuses maha Eesti meistrivõistlused slaalomis täiskasvanutele ja juunioridele. Meistritiitlid jagati välja kolmes vanuseklassis: U16, U21 ja täiskasvanud. Võistlused viidi läbi osana Jõulukarika sarjast, kus lisaks eespool märgitud vanuseklassidele jagati medaleid ka U14 ja seenioride vanuseklassis.

Meeste vanuseklassis saavutas meistritiitli Ranek Koni klubist Tartu Slalom. Teisele kohale sõitis juunioride klassi meistritiitli võitja Juhan Luik klubist Mäesuusakool ja kolmanda koha saavutas Sten-Mark Virro klubist EST2018. Naiste arvestuses läksid poodiumikohad jagamisele juunioride vahel. Võitjaks tuli Karoliina Vahenõmm, teine koht kuulus Lise-Anett Vaherile ning kolmas Greete Poderatile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles