Direktor selgub lähipäevil

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muuseum.
Valga muuseum. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsuse saalis peeti kolmapäeval Valga muuseumi direktori ametikohale kandideerijate vestlusvoor ning nädala lõpuks selgub, milline neljast kandidaadist muuseumi tööd juhtima asub.

Valga aselinnapea Lauri Drubinš ütles BNSile, et muuseumi uue direktori nimi selgub nädala lõpuks. «Täna veel kellelegi ära ei öeldud ja otseselt ei valitud ka – protseduur veel käib,» rääkis Drubinš. «Vestlesime nende visioonidest, eesmärkidest, muuseumi tulevikust ja – nii nagu ikka – vestlusvoorudes küsitakse ka juhi- ja isikuomaduste kohta.»

«Kandidaadid kuulati ära, nüüd teevad komisjoni liikmed koondi ja kõik teevad oma ettepaneku,» rääkis Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht ja lisas, et viieliikmeline komisjon hindas kandidaate kahes voorus: dokumendivoorule järgnes vestlusvoor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles