Egle Kõvask: noorsootöö on hea viis midagi luua

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati särasilmse Egle Kõvaski arvates on noorsootöö koht, kus saab kinkida osakese endast noortele, kujundada nende väärtusi ja näidata, et elus ei ole kõik halb.
Alati särasilmse Egle Kõvaski arvates on noorsootöö koht, kus saab kinkida osakese endast noortele, kujundada nende väärtusi ja näidata, et elus ei ole kõik halb. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud pühapäeval sattusin külastama Valgamaa noorsootöökeskuse Tankla noorte meediaringi uue hooaja esimest kokkusaamist. Üks huviringi eestvedaja on noortelehes Tankla reporteri, keeletoimetaja, sotsiaaljuhi ning peatoimetaja leiba maitsta saanud Egle Kõvask, kelle energiavaru näib olevat ammendamatu.

Olete Tankla noortelehes juba neli aastat tegev olnud. Kuidas sinna tee leidsite?

«Huvi tekkis põhikoolis. Mulle meeldis esseesid ja kirjandeid kirjutada ning osalesin hästi paljudel konkurssidel. Kui noorteleht loodi, kutsus üks klassiõde mind sinna. Alguses oli väike hirm ka, kuid kui esimene lugu oli tehtud ja selle eest kiita sain, hakkas asi juba rohkem huvi pakkuma. Alustasin tavalise reporterina. Seejärel sain keeletoimetajaks, mis pani mind koolis veel rohkem eesti keelt õppima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles