Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuuest korteriühistust, kes mullu said ootamatult teate võlgnevustest, on kolm «võlad» ASi Eraküte ees tasunud ja üks käib kohtuteed, haldusfirmale OÜ Valga June on välja kuulutatud pankrot. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Otepää valla aasta isa tiitli pälvis aastakümneid noori sportlasi treeninud Ants Orasson, kelle käel all saanud tuule tiibadesse mõnigi tuntud sportlane.

Nädalavahetusel oli Swedbanki kontorites mündilaupäev. Kliendid said pangakontoritesse tuua Eesti kroonimünte ja kasutada iseteenindavat mündimasinat, mille abil võib raha kas kontole kanda või paberrahaks vahetada.

Valga üldharidusvõrgu arengukava koostamisega seoses korraldati küsitlus, et välja selgitada arvamus gümnaasiumihariduse ja võimalike ümberkorralduste kohta. Advisio konsultandi Siim Randoja sõnul olid tulemused mõneti kurioossed, ilmnes ka veelahe kooliga seotute ja teiste vahel.

Laupäeval kogunesid noored Valga kultuuri- ja huvialakeskusse stuudio Joy korraldatud tänavatantsufestivalile. Kohaletulnud seltskond oli tõeliselt kirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles