Keskerakonna Valgamaa piirkond langetas otsuse Edgar Savisaare suhtes

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna büroo Valgas
Keskerakonna büroo Valgas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna Valgamaa piirkond otsustas kolmapäevasel juhatuse koosolekul, et toetab Edgar Savisaare jätkamist partei esimehena.

Valgamaa piirkonna hinnangul on meedia on tekitanud tõelise tormi loost, kus väga vähe leidub fakte, kuid see-eest rohkesti hinnanguid. «Kedagi pole lubatud ette süüdi mõista ning levitada ebamäärasustel põhinevat laimu,» seisab Keskerakonna pressiteates.

Samuti peetakse kahetsusväärseks president Ilvese väljaütlemist selle kohta, kes saab pärast valimisi võimule ning kes mitte. Sellega on keskerakondlaste hinnangul Eesti demokraatia küsimärgi alla pandud.

«Valimiste-eelne poriloopimine on alanud räigelt ning ilmselgelt üritatakse sellega juhtida rahva tähelepanu Eestis valitsevatelt tõsistelt probleemidelt: Euroopa üks kõrgemaid hinnatõuse, jätkuvalt suur tööpuudus, eestlaste lahkumine kodumaalt ning maaelu hääbumine,» öeldakse pressiteates.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles