Suurpidu saab oma postkaardi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte laulu- ja tantuspidu "Maa ja ilm"
Noorte laulu- ja tantuspidu "Maa ja ilm" Foto: Arhii / Valgamaalane

12. noorte laulu- ja tantsupeo korraldajad koos SOS Lastekülaga kuulutasid teisipäeval välja üleriigilise heategevusliku postkaardi joonistusvõistluse «Mina jään», kuhu on oodatud osalema kõik väikesed ja suured joonistamishuvilised vanuses 7–19 eluaastat.

Joonistusvõistluse kolmest võidutööst sünnivad heategevuslikud postkaardid, millega soovitakse toetada SOS Lastekülas elavaid lapsi.

«Läheneva 12. noorte laulu- ja tantsupeoga, mis kannab nime »Mina jään«, soovime lisaks laulude ja tantsude usinale õppimisele juhtida laste tähelepanu ka olulistele laulu- ja tantsupeo väärtussõnumitele. Need teemad – minu kodu, pere, maa, juured, aeg – antakse lapsele kaasa kodust. SOS Lasteküla on loonud kodud ja pered lastele, kes seda väga vajavad,» selgitas joonistusvõistluse ideed 12. noorte laulupeo peadirigent Heli Jürgenson.

Copy
Tagasi üles