Kuulsusrikas militaarfestival raugemise märke ei näita

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Militaarfestivali eestvedaja Meelis Kivi hinnangul pole mingit põhjust karta, et MilFesti hoog raugema hakkaks. Korraldajatena soovivad nad hoida festivali kõrget taset ja igal aastal külastajatele midagi uut pakkuda.
Militaarfestivali eestvedaja Meelis Kivi hinnangul pole mingit põhjust karta, et MilFesti hoog raugema hakkaks. Korraldajatena soovivad nad hoida festivali kõrget taset ja igal aastal külastajatele midagi uut pakkuda. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Peagi hingab Valga linn taas militaarfestivali rütmis. Festivali peakorraldaja ja Valga sõjamuuseumi juhi Meelis Kivi sõnul ei näita juba traditsiooniks saanud MilFest raugemise märke – pigem vastupidi.

Militaarfestival on ukse ees. Kuidas sujub praegu korralduslik pool?

«Kaheksanda festivali korraldamine algas juba seitsmenda festivali ajal. Tarvis on koostööd mitme riigi vahel ja väga palju on tehtud, oleme tegemistega graafikus. Näiteks on väga tore traditsioon, et Swedbanki naispere meie külalistemaja aknad ära peseb – need säravad juba praegu. Sel nädalal on plaanis suured niitmistööd. Laagriplats asub meil uues kohas, Bauhofi ja Alko1000 vahetus läheduses, kes mõlemad on samuti festivali toetajad. Head meelt teeb seegi, et aastatega on juurde tulnud uusi toetajaid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles