Intervjuu: Mulgi turg võtab hoogu sisse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Paberits on koos pere ja mõttekaaslastega teinud Tõrva Mulgi turu käivitamisel ära suure töö, kuid tunnistab, et hea jupp maad on veel käia.
Pille Paberits on koos pere ja mõttekaaslastega teinud Tõrva Mulgi turu käivitamisel ära suure töö, kuid tunnistab, et hea jupp maad on veel käia. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Tõrva turg on juba üle aasta tegutsenud Mulgi Turu nime all uues kohas. Kuigi kõik ei ole läinud plaanipäraselt, on pereettevõtte omanikel Ivo Murul ja Pille Paberitsul teostamist ootavaid plaane omajagu. Uusim neist on Paberitsu sõnul jõulumüük esimesel advendil koostöös Tõrva kultuurimajaga.

Kuidas on Mulgi turul seni läinud?

«Meie algne mõte oli osta ära Veski tänava hoone, et teha sellest talupood. Just mõttega, et ka oma talus ju toodame üht-teist – on väike õunaaed, lambad ja kanad – ning pakkuda ümbruskonna väiketootjatele võimalust müüa oma kaupa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles