Lõpeb jaht elu võimalusele

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Sander Soro rõhutas ka foto tegemise ajal, et kuigi ta oli sunnitud kihlveo tõttu konkursil osalema, tähendaks selle võit talle tegelikult kaotust.
Karl-Sander Soro rõhutas ka foto tegemise ajal, et kuigi ta oli sunnitud kihlveo tõttu konkursil osalema, tähendaks selle võit talle tegelikult kaotust. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Homme lõppeval muusikakonkursil Elu Võimalus osaleb teiste seas kaks Tõrvast pärit hobiartisti, kuigi vaid üks neist sooviks minna võidu peale välja. Teine kardab pigem võiduga kihlvedu kaotada.

Elu24 ellukutsutud konkursi reeglid on lihtsad: kõik asjaarmastajad võivad väljaandele saata video oma loost ning rahvahääletuse käigus selgub kolm parimat. Neist valib esmaspäeval omakorda žürii võitja, kes saab esineda 4. märtsil Eesti Laulu finaalkontserdil Saku Suurhallis.

Saame seega tuttavaks Ernestobändiainsa liikme Ernst Juhi ja nüüdseks enda sõnul muusikast loobunud gümnasisti Karl-Sander Soroga. Kuigi meestel on vanusevahet üle 30 aasta, ühendab neid kaks olulist asja: mõlemad elavad Tõrvas ja mõlemaid õhutasid konkursil osalema sõbrad ja tuttavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles