Tuntud motokompleks läks müüki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Jaanikese motokeskus on müügis, käivad seal ulatuslikud ehitustööd: tehakse katust ja uue ilme saab fassaad. Paigaldatakse ka uus kütte- ja elektrisüsteem ning muudatusi tehakse maja sisemuseski.
Kuigi Jaanikese motokeskus on müügis, käivad seal ulatuslikud ehitustööd: tehakse katust ja uue ilme saab fassaad. Paigaldatakse ka uus kütte- ja elektrisüsteem ning muudatusi tehakse maja sisemuseski. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga külje all asuva Jaanikese motokeskuse on selle omanik müüki pannud hinnaga 320 000 eurot.

«Jaanikese keskus on tegutsenud 1960. aastatest ning seal on korraldatud nii Euroopa, maailma- kui ka Nõukogude Liidu meistrivõistlusi. Külaliste rekord on 29 000 pealtvaatajat päevas,» rääkis sealsel rajal ise kuus MM-etappi korraldanud Jaanikese motoklubi juht ja endine omanik Ainar Haavistu.

«Kohal on suur potentsiaal praegugi, sest see asub kohe Läti piiri läheduses ja lõunanaabritele on motokross üks olulisemaid rahvusspordialasid,» lisas Haavistu, kes praegu töötab 1Partner Kinnisvaras konsultandina ja tegelebki motokeskuse müügiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles