Anti Allas juhib suure maakonna keskust

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Anti Allas seisab Võru Kreutzwaldi kooli ees, kus praegune linnapea omandas oma keskhariduse.
Linnapea Anti Allas seisab Võru Kreutzwaldi kooli ees, kus praegune linnapea omandas oma keskhariduse. Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Mõjukate Lõuna-Eesti inimeste pingereas on teisel kohal hiljuti oma 40 aasta juubelit tähistanud Võru linnapea Anti Allas, kes on ühtlasi taasiseseisvunud Eestis kõige kauem ametis olnud Võru linnapea. Allas juhib Lõuna-Eesti suurima maakonna keskust.

«Minu mõjukus seisneb muutuste läbiviimises Võru linnas, püüan pühendunult oma tööd teha,» rääkis Allas. «Suhtlen töö iseloomu tõttu paljude inimeste ja asutustega ning see on suurendanud kindlasti minu tuntust. Sellega kaasneb ka pigem tööalane, mitte isiklik mõjukus.»

Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv Allas kogus omavalitsuste volikogude valimistel Võrus rekordiliselt 1506 häält, mis on ligi kaks kolmandikku kõikidest sotside Võru linna häältest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles