Kommentaar: Surnud ring

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Rapp
Jaan Rapp Foto: Arvo Meeks

Mitu inimest on tunnistanud, et neil teeb meele mustaks tänavu Valgat külastavate jõulutuuride vähesus. Ainsa üle-eestilise jõulutuurina tuleb piirilinna tšellokvarteti C-Jam ja Tartu laulupoisi Mikk Kaasiku «Taevatrepp», mis jõuab Valga Jaani kirikusse 23. detsembril.

Valgas pidanuks peatuse tegema ka Saara Kadaku ja Rolf Roosalu jõulutuur, kuid see jäi tehnilistel põhjustel ära. Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht tunnistas, et tegelikult oli Kadaku ja Roosalu ülesastumine siin nagunii löögi all. Ajaks, mil saabus teade kontserdi ärajäämisest, oli sellele ostetud väga vähe pileteid.

Publiku vähesuse tõttu on samasse majja plaanitud kultuuriüritusi ka ära jäänud, hulk kontserte või teatritükke aga läinud pooltühjale saalile. Selline olukord teeb esinejad ettevaatlikuks ja nii võidakse tuuri plaanides Valga esinemiskavast välja jätta just eeldatava piletitulu nappuse tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles