Jõululaupäev tuleb peamiselt plusskraadidega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvanade kokkutulek koos talveturuga Otepääl.
Jõuluvanade kokkutulek koos talveturuga Otepääl. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähipäevade ilmaprognoos valgeid jõule ei luba ning jõululaupäeval ja järgnevatel jõulupühadel on peamiselt plusskraadid.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb, öö hakul sajab Ida-Eestis lörtsi ja vihma, edaspidi on olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul ja saartel puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2, saartel tuleb kuni 4 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 15 m/s, rannikul ja saartel puhanguti kuni 20 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +2, saartel tuleb kuni 4 kraadi sooja.

Esmaspäeva öösel tuleb muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, öö hakul Virumaa rannikul puhanguti 14 m/s ning õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel tuleb kuni 2 kraadi sooja. Päeval on muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund ja lörtsi. Õhtupoole pilvisus tiheneb, saartel hakkab lörtsi ja vihma sadama ning sadu levib mandrile. Puhub loode- ja läänetuul 4-10 m/s, pärastlõunal pöördub tuul lõunasse ning õhutemperatuur on -3 kuni +2, saartel tuleb kuni 4 kraadi sooja.

Teisipäeva öösel on pilves ilm, sajab lörtsi ja vihma, Kirde-Eestis ka lund. Puhub lõunakaare tuul 3-8, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s ning õhutemperatuur on 0 kuni +3, saartel on 3-7 kraadi sooja. Päeval tuleb pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab vihma, pärastlõunal sadu lakkab. Edelatuul tugevneb 5-11, puhanguti 15, saartel puhanguti kuni 20 m/s ja sooja on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles