Kalvi Kõva asub sotside peasekretäriks

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotside üks juhte Kalvi Kõva tegutseb ka priitahtliku pritsimehena – kui kiire elutempo seda võimaldab.
Sotside üks juhte Kalvi Kõva tegutseb ka priitahtliku pritsimehena – kui kiire elutempo seda võimaldab. Foto: Tomi Saluveer

Rõugest pärit poliitik ja Riigikogu liige Kalvi Kõva (43) asub tööle Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) peasekretärina. 2016. aasta suvel ametisse kinnitatud SDE peasekretär Kristen Kanarik teatas aasta esimesel päeval, et paneb ameti maha.

«Erakonna peasekretäri töötsükkel kestab üldjuhul valimistest valimisteni,» rääkis Kõva. «Kohalikud valimised said oktoobris läbi ja otsad tõmmati aasta lõpus kokku. Seega on järgmiseks verstapostiks 2019. aastal toimuvad Riigikogu ja europarlamendi valimised. Minu peamine töö ongi nendeks valmistumine.»

Kõva jätkab tööd ka Riigikogu liikmena. «Loodetavasti saame kokku sellise meeskonna, et peasekretär peab tegema vaid tema jaoks kohustuslikke asju,» rääkis Kõva. «Hea juht on see, kes suudab võimalikult palju asju delegeerida ja koondada enda ümber hea meeskonna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles