Suusasari sai hoo sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnus talveilm tõi Haanja suusakeskusse võistlema 244 suusasõpra. Foto on illustratiivne.
Mõnus talveilm tõi Haanja suusakeskusse võistlema 244 suusasõpra. Foto on illustratiivne. Foto: Lauri Kulpsoo

Haanja suusakeskuses tehti möödunud nädala kolmapäeval algust Võrumaa suusasarjaga. Mõnus talveilm tõi Haanjasse talvemõnusid nautima kokku 244 suusasõpra.

Omavahel võeti mõõtu vabatehnika eraldistardis kümnes vanuseastmes ning mehed-naised ja poisid-tüdrukud eraldi. Kõige rohkem oli osalejaid nooremas ehk U10 vanuseklassis. Tüdrukuid käis rajal 21 ja poisse 27. Esikoha napsasid selles vanusegrupis endale Gerda Karolina Kuus Vastseliina spordiklubist ning Andren Palo Võru SUKL / Võru spordikoolist.

N12 klassis tõusis pjedestaali kõrgeimale astmele Maarja Olesk Võru suusaklubist ning M12 klassis oli kiireim noormees rajal sama klubi esindaja Daniel Varikov. U14 vanuseklassis võidutsesid Aurelia Kumm Võru suusaklubist ning Henri Kesa Võru Biathloni klubist. N16 klassis saavutas kuue osaleja hulgast kõrgeima koha Johanna Udras Võru suusaklubist ning M16 klassis oli nelja noormehe konkurentsis kõige kiirem Kristjan Sok Haanja suusaklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles