Ilm läheb oluliselt soojemaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale. Foto: Urmas Luik

Ilm läheb lähipäevil senisest soojemaks ning uue nädala algus pakub kohati juba kuni viis soojakraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab lund või lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lund või lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 1-7 m/s, õhtul pöördub kagusse. Külma on 0 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, hommikul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öösel pilvisus tiheneb. Saartelt alates hakkab sadama vihma ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s, õhtul pöördub edelasse. Õhutemperatuur on vahemikus +2 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles