Veokile otsa sõitnud mopeedijuht viidi haiglasse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STOP-märki eiranud 25aastane mees sõitis Valgas Pika ja Kungla tänavate ristmikul mopeediga otsa peateel liikunud veoautole.
STOP-märki eiranud 25aastane mees sõitis Valgas Pika ja Kungla tänavate ristmikul mopeediga otsa peateel liikunud veoautole. Foto: Lõuna prefektuur

Kolmapäeval toimus liiklusõnnetus Valgas Pika ja Kungla tänavate ristmikul, kus STOP-märki eiranud 25aastane mees sõitis mopeediga otsa peateel liikunud veoautole, mida juhtis samuti 25aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel mopeedijuht kukkus.

Õnnetus juhtus õhtul kell 18.18. Mopeedijuht toimetati Valga haiglasse kontrolli.

Avariipaigas töötanud politseiniku kinnitusel olid mõlemad juhid kained ning nende sõidukid vastasid kehtestatud tehnonõuetel, edastas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk. Veokit Volvo FH12 juhtinud mees omas juhtimisõigust ning kasutas korrektselt turvavööd. Küll aga selgitasid korrakaitsjad välja, et mopeedil AY 50 liigelnud mehel ei olnud vastava kategooria juhtimisõigust.

Mopeedijuhil oli peas kaitsekiiver, mis päästis ta raskematest peatraumadest, kuid kukkumisel saadud vigastuste tõttu viisid meedikud mehe siiski haiglasse ravile. Õnneks ei ole tema vigastused eluohtlikud. Juhtunu osas väärteomenetlus.

Politsei toonitab, et ristmikele välja sõites tuleb igal juhul olla tähelepanelik, jälgida liikluskorraldusvahendeid ning kiirust alandada. See aitab ennetada olukordi, kus liiga uljalt liigeldes õnnetusse satutakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles