Võrus kadunud 27aastane Kristjan leiti tervena

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Kristjan.
Kadunud Kristjan. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Põlva politsei juhtivuurija Andres Kirsing ütles, et täna jätkunud otsingute käigus tegi politsei kolmapäeval Võrus kadunud Kristjani asukoha kindlaks ning veendus, et mees on elus ja terve.

„Igal täiskasvanud inimesel on õigus privaatsusele. Nähes siiski, kuidas lähedased, politsei, kogukond ja teised otsivad päevi inimest, kes ohus ei ole ja abi ei vaja, võiks otsitav ise või tema kaaslased sest esimesel võimalusel politseile teada anda. Kui inimene ohus ei ole, abi ei vaja ning ei soovi oma asukohta lähedastele avaldada, kinnitab politsei neile üksnes, et otsitava asukoht on teada, temaga on kõik hästi. Otsingud lõpetatakse ja tekib võimalus suunata vabanenud politseijõud tegelike abivajajate juurde,“ kirjeldas Kirsing.

Politsei palus kaasabi selgitamaks 27aastase Kristjani asukohta, kes lahkus kolmapäeval oma kodust Võrus ning ei olnud sinna naasnud.

Kristjan lahkus punase Volkswageni bussiga oma kodust Võru linnas Kalda tänavalt ning sõitis lähedaste kinnitusel Tartusse, kus pidi teiste toimingute kõrvalt ka heale sõbrale külla minema.

Sõbra poole ega tagasi koju Kristjan ei jõudnud. Kui veel neljapäeval vestles Kristjan telefonitsi oma naisega ning lubas reedeks koju jõuda, siis järgnevatel päevadel mees enam naise ega korrakaitsjate kõnesid vastu ei ole võtnud. Kuigi Kristjan jättis perele kodust lahkudes sõna, et läheb Tartusse, siis tema punane Volkswageni buss seisis lukustatuna hoopis Värska sanatooriumi juures. Meest selle lähistel aga ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles