Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tähelepanelikud vaatajad on ilmselt märganud, et lõppenud kuul hakkas TV3s saateid sisse juhatama meeshääl. See kuulub Valga noormehele Mario Liimannile. Kuidas ta selle töö peale sattus?

Kuna möödub 85 aastat Tõrvale linnaõiguste andmisest, kutsub linnapea Agu Kabrits Valgamaalasele antud intervjuus kõiki osa võtma mitmekesisest programmist, mis juubelisünnipäevale pühendatud.

Tänavaküsitluses räägivad inimesed laulu- ja tantsupeo tähendusest nende jaoks.

Eesti Energia kliendid on pettunud, et eilsest alates pole firma Valga esindus igapäevasel avatud, mis tekitab klientides rahulolematust ja segadust.

Mais Peterburis klassiekskursioonil olles hotelli teise korruse aknast alla kukkunud ja rängalt vigastada saanud Puka koolipoiss on nüüd ravil Valga haiglas.

Valgamaalase reporter veenud, et Otepää kandi radadel rändamine nõuab nii leidlikkust kui vastupidavust. Elamused on aga igal juhul garanteeritud.

Rampe küla ehivad nüüdsest omanäolised talusildid. MTÜ Spordiklubi Raudsõrmus juhatuse liige, Tõlliste abivallavanem Mati Raud tunnistas, et viis idee kõigile majapidmistele oma silt paigaldada ellu Soontaga küla eeskujul, kus Aare Jaama eestvedamisel taolise ettevõtmisega tegeldi.

Korea rahvusliku maadluse ssireumi MMil Soulis osales ka Valgamaa mees Mati Raudsepp. Temast rohkem tekitas võistluste siiski furoori noorim osavõtja – Eesti neiu Christina Ojasoo. Pikemalt loe laupäevasest Valgamaalasest!

Tartu Ülikoolile kuuluvat Kääriku spordikompleksi ootavad ees renoveerimistööd, mis peaksid teoks saama järgmise aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles