Ilm on oktoobri kohta soe

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis näitab oma leebemat poolt.
Sügis näitab oma leebemat poolt. Foto: Arvo Meeks / LEPM

 Lähipäevil on valdavalt sajuta ilm ja sooja on päeviti kuni 17 kraadi.

Neljapäeva öösel tuleb ilmateenistuse teatel vahelduva pilvisusega ja sajuta ilm, paljudes kohtades tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, hommikul on tuul muutliku suunaga 1-5 m/s ja sooja tuleb 3-8, rannikul kuni 11 kraadi.

Hommikupoolikul on pilves selgimistega ilm. On sajuta, ent mitmel pool udune, kuid pärastlõunal ilm kohati selgineb. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s ja sooja on 11-15 kraadi.

Reede öösel tuleb vahelduva pilvisusega sajuta ilm, kohati on udu. Puhub lõunakaare tuul 2-7, saartel kuni 10 m/s ja sooja on 6-11 kraadi.

Ennelõunal on vahelduva pilvisusega ja sajuta, kohati on udu. Pärastlõunal on valdavalt päikesepaisteline ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7, saartel 5-11 m/s ja sooja tuleb 13-17 kraadi.

Laupäeva öösel tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-10 m/s ja sooja on 6-12 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-10, õhtul saartel kuni 12 m/s ja sooja on 13-17 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles