Riigikogu keskfraktsioon väisab Võrumaad

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu I aseesimees Enn Eesmaa.
Riigikogu I aseesimees Enn Eesmaa. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon saabub täna kaheks päevaks Võrumaale, kus liikmed osalevad rahvakohtumistel, külastavad koole, omavalitsusi ning tutvuvad kohapealse ettevõtlusega.

Kahepäevasel külaskäigul osalevad Riigikogu I aseesimees Enn Eesmaa, Keskfraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ning liikmed Anneli Ott, Mihhail Korb, Jaanus Karilaid, Heimar Lenk ja Toomas Paur.

Fraktsiooni väljasõit algab Võrumaal Krabi kõrtsis, kui kell 18.00 kohtuvad kohalike inimestega Anneli Ott, Enn Eesmaa, Mihhail Korb ja Toomas Paur. Samal ajal algab teinegi kohtumine Vastseliina kultuurimajas, kus osalevad Kersti Sarapuu, Jaanus Karilaid ja Heimar Lenk.

Homme on riigikogu Keskerakonna fraktsioonil kavas külastada Antsla Gümnaasiumi, Kääpa kooli, Antsla vallavalitsust, Võru Pensionäride päevakeskust, Nopri ja Kolotsi talukomplekse ning joogitootjat Linda Nektar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles