Põlva Serviti sai meistriliigas kirja võidupunktid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Sillaste viskas Serviti parimana kuus väravat.
Henri Sillaste viskas Serviti parimana kuus väravat. Foto: Helin Potter

Eesti Meistriliiga sarjas kohtus Põlva Serviti neljapäeval (22.11.2018) võõrsil HC Viimsi/Tööriistamarketiga ning hoolimata vastase paremast mängu algusest, pöörasid põlvakad mängu enda kasuks ja said kirja võidupunktid tulemusega 41:25 (20:10).

Põlva Serviti tõusis sellega meistriliiga edetabelis teisele kohale kohe duubelvõistkonna Coop Põlva ette.

“Viimsi oli mängu alguses suure tahtmise ja võitlusvaimuga. Meie algus polnud parim, aga suutsime päris kiirelt oma mängu neile peale suruda ja poolajal lõpuks vahe sisse mängida,” selgitas Sander Sarapuu mängu alguses tagaaja rolli jäämist.

Poolaja pausilt tagasi tulles jätkas Serviti sealt kust esimene poolaeg lõppes. Sarapuu sõnas: “Nii see võit tuli. Kõik said mänguaega ja tegutsesid platsil isukalt.”

Mängus panustasid  väravatega kõik Viimsisse sõitnud väljakumängijad, ainukesena ei saanud väravat kirja väravavaht Eston Varusk. Resultatiivseim mängija oli Henri Sillaste 6 väravaga, talle järgnesid Alfred Timmo, Stanislav Kholodiuk 5 , Raiko Rudissaar, Martin Grištsuk, Hendrik Varul, Sander Sarapuu 4, Ivan Telepnev, Henri Hiiend 3, Kristjan Muuga, Ülljo Pihus, Indrek Neeme 1 tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles