Loomakaitse selts otsib vabatahtlikke abilisi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehklejanna Julia Beljajeva, ELS-i juht Margit Midro, kampaania eestvedaja Brit Mesipuu ning Dr. Sterni esindaja Küllo Vään annetuse üleandmisel. 
Vehklejanna Julia Beljajeva, ELS-i juht Margit Midro, kampaania eestvedaja Brit Mesipuu ning Dr. Sterni esindaja Küllo Vään annetuse üleandmisel. Foto: Brit Mesipuu

Eesti loomakaitse selts (ELS) otsib juurde vabatahtlikke ja liikmeid, kes toetaksid seltsi tegevust ja tooksid juurde uusi ideid.

Seltsis tegutseb üle 170 vabatahtliku, igakuiselt aitas 2018. aastal kaasa neist 26, kes panustasid kokku rohkem kui 2000 tundi oma aega loomade heaks.

«Seltsi vabatahtlikud kontrollivad loomade pidamistingimusi, pakuvad kodututele loomadele hoiukodu, korraldavad kampaaniaid, valmistavad ette materjale ja pildistavad ning samuti arendavad organisatsiooni,» rääkis seltsi vabatahtlike juhendaja Marika Midro.

Vabatahtlikke otsitakse juurde loomade päästjate, heategevusliku müügi, turunduse ja kommunikatsiooni tiimi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles