Eeloleva nädala keskpaik tõotab tulla päikeseline ja kevadsoe

LEPM
Copy
Kevad on väljas.
Kevad on väljas. Foto: Mailiis Ollino

Kui esmaspäev ja teisipäev võivad veel vihma tuua, siis algava nädala keskpaigas pilvisus hõreneb ja päevased õhtusoojamaksimumid kerkivad 18 kraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kuid ennelõunal sajab kohati hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 4-9, saartel puhanguti 12 m/s. Õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Sooja on 12-17, rannikul kohati 6-9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +6, maapinna lähedal kohati -2 kuni -4 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati 7-10 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-6 m/s. Sooja on 1-6, maapinna lähedal langeb termomeetrinäit kohati 1 külmakraadini. Neljapäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 14-18, rannikul kohati 8-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles