Raudsed mehed ja naised võitlesid Räpinas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Räpina Raudmehe triatloni üldarvestuse parim naine oli Karin Varikov ja parim mees Aleksander Varikov.
Räpina Raudmehe triatloni üldarvestuse parim naine oli Karin Varikov ja parim mees Aleksander Varikov. Foto: Andrus Karpson/Räpina Vallavalitsus

Räpinas leidis aset 5. Raudmehe triatlon, kus tuli läbida 300 meetrit ujudes, 10 kilomeetrit rattal sõites ja kolm kilomeetrit joostes. Võimalus oli võistelda nii individuaalses kui ka võistkondlikus arvestuses. Kolmeliikmeliste tiimide võistluses tuli igal osalejal läbi teha vähemalt üks ala.

Triatlonile registreerus 17 individuaalvõistlejat ja viis võistkonda. Ujumise kiireim oli Ott-Erik Kalmus, kellel kulus meetrise distantsi läbimiseks 3 minutit ja 56 sekundit. Rattasõidu kiireima aja sõitis välja Mihkel Kalja 17 minuti ja 30 sekundiga. Kiireim jooksja aga oli Märten Kala, kes esindas võistkonda Sierra ja kellel kulus kolme kilomeetri läbimiseks aega 10 minutit ja 41 sekundit.

Individuaalselt võitis triatloni Aleksander Varikov. Kogu distantsi läbimiseks kulus tal 37 minutit ja 21 sekundit. Teise koha sai parim Räpina valla esindaja Rainer Pungar ja kolmanda Toomas Reinsalu.

Naistest võitis üldarvestuses 13. koha saanud Karin Varikov ajaga 43 minutit ja 10 sekundit. Järgnesid Kadi Torila (üldarvestuse 17. koht, Räpina valla parim naine) ja Krete Junson (üldarvestuse 18. koht).

Triatloni võitis võistkond Ott ja Teised koosseisus Ott-Erik Kalmus, Mihkel Kalja ja Jaan Junson. Teise koha saavutas Räpinast pärit noormeeste võistkond Sierra koosseisus Tarvi Arbma, Raul Randma ja Märten Kala. Kolmas koht kuulus tiimile Vanad, Aga Kobedad.

Osales ka kaks naiskonda. Tiim Sport koosseisus Kerli Kuusk, Maila Rehi ja Brita Kuus saavutas üldarvestuses 15. koha. Pärnu Kalevi KJK koosseisus Karolin Kivimäe, Loretta Jürisoo ja Laura Junson aga tulid 16. kohale.

Võistlust aitas korraldada 20 vabatahtlikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles