Nädala teine pool toob lisaks vihmale ka lörtsi

BNS
Copy
Lörts. Pilt on illustratiivne.
Lörts. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Lähipäevil on oodata vihmast ilma ning reedel ja laupäeval võib kohati sadada ka lörtsi.

Neljapäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab vihma ja on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja tuleb 1-6, saarte rannikul kuni 10 kraadi. Neljapäeva päeval püsib vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, pärastlõunal pöördub kirdesse ja tugevneb põhjarannikul 6-11, puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 8-12 kraadi.

Reede öösel on oodata pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-8, saartel ja põhjarannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja tuleb 2-6, rannikul kuni 9 kraadi. Reede päeval püsib pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja tuleb 5-10 kraadi.

Laupäeva päeval on tulemas vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -3 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb sooja kuni 7 kraadi. Laupäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8, rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja tuleb 5-8 kraadi.

Tallinna toimetus, +372 610 8814, sise@bns.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles