Maanteeameti teenindusbürood jäävad suletuks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Maanteeamet sulgeb eriolukorra tõttu teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks.
Maanteeamet sulgeb eriolukorra tõttu teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks. Foto: Sander Ilvest

Seoses Eesti Vabariigis kehtestatud eriolukorraga sulgeb maanteeamet teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks.

Hoidmaks klientide ja töötajate tervist, ei võta maanteeamet tänasest vastu liiklusteooria- ega sõidueksameid. Kõik, kelle eksam jääb ära, annab amet uue eksami aja esimesel võimalusel ja riigilõivuvabalt.

Enne 16. märtsi maanteeameti teenindusbüroodesse tellitud dokumendid saadetakse taotlejatele posti teel. Alates 17. märtsist e-teeninduse kaudu teenindusbüroodesse tellitud dokumente ei saadeta posti teel ega kullerteenuse vahendusel, vaid need jäävad büroodesse. Erand on digimeeriku kaardid, mis edastatakse tellijale.

Kuigi teenindusbürood on suletud, siis maanteeameti e-teenindus ja kliendiinfo telefonid töötavad tavapäraselt. Seetõttu palutakse kasutada toimingute tegemiseks e-teenindust ning tellida dokumendid postiga koju ja registreerimismärgid pakiautomaati.

Maanteeamet jätkab ülivajalike ja edasilükkamatute teenuste osutamist, mis omavad tähtsust eriolukorra lahendamisel, Tallinna, Tartu, Pärnu ja Jõhvi teenindusbüroodes eelbroneeringu alusel.

Ameti töötajad on vastutustundlikud ning haiguse või nakkuskahtluse korral tööle ei tule. Samasugust käitumist ootab amet ka oma klientidelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles