Ränkeli suveplaanide kohal haigutab küsimärk

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Raido Ränkel
Raido Ränkel Foto: Margus Ansu

Kuigi koroonaviirusest tingitud piirangud on leevenemas, on paljude tippsportlaste lähikuude plaanid jätkuvalt segased. Nende seas on ka aastaid Võru suusaklubi esindanud suusamees Raido Ränkel, kes mullu laskesuustajaks hakkas.

«Juuni keskpaigas pidime koondisega minema tunnelisse suusatama Rootsi, kuid kahjuks jääb see nüüd koroonaviiruse leviku tõttu ära. Suusakilomeetreid oleks tegelikult aga hädasti vaja koguda ka suvel,» tõdes Ränkel.

Augustis oli tal aga plaanis osaleda suvebiatloni MMil, kuid praegu on seegi ootel. «Ehk ikka õnnestub siis Saksamaal Ruhpoldingis laagerdada ja suve MMil võistelda,» avaldas spordimees lootust.

Positiivsena näeb ta aga abijõudude lisandumist Eesti laskesuusakoondise juurde: need on üldfüüsilise ettevalmistuse treener Hanno Tikkerbär ja treener-analüütik Karmen Reinpõld.

«Juba praegu tunnen, et asi on tunduvalt professionaalsem ning kvaliteetsem,» kiitis Ränkel. «Hanno teab jõusaalitreeningutest väga palju, mille tõttu loodan parandada enda nõrku külgi. Karmen oskab hästi andmete põhjal välja lugeda sportlaste väsimusastet ning koostöös sportlasega kavandada sobilikud treeninguplaanid.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles