Lõuna-Eesti sai juurde 13 koroonapositiivset

Copy
Tallinn, 17.11.2020
Maskidega inimesed tänavatel ja ühistranspordis. Koroonaviirus.

People wearing face masks are seen on a street and the bus amid the global outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) corona.
FOTO: Mihkel Maripuu/Postimees
Tallinn, 17.11.2020 Maskidega inimesed tänavatel ja ühistranspordis. Koroonaviirus. People wearing face masks are seen on a street and the bus amid the global outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) corona. FOTO: Mihkel Maripuu/Postimees Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viimase ööpäeva jooksul diagnoositi Lõuna-Eesti kolmes maakonnas 13 koroonaviirusega nakatunut, neist kaheksa Valgamaal.

Põlvamaale lisandus kolm, Valgamaale kaheksa ja Võrumaale kaks positiivset testitulemust, teatas terviseamet.

Põlvamaale lisandunud üks nakatunu sai viiruse perekonnast, ühe nakatunu nakkusallikas on teadmata ning üks juhtum toodi sisse välismaalt.

Valgamaale lisandunud kaks nakatunut said viiruse tutvusringkonnast, üks nakatus töökohas ning ühe nakkusallikas on teadmata.

Võrumaale lisandunud üks nakaunu sai viiruse sõpruskonnast, üks juhtum on sisse toodud välismaalt.

Möödunud ööpäevaga tehti Eestis 5437 koroonatesti, millest positiivse tulemuse andsid 305. Positiivsete testide osakaal oli seega 5,6 protsenti. Haiglaravil on 119 patsienti, kellest kaheksa on juhitaval hingamisel.

Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on üle 3700 inimese, kellest 367 on haigestunud – haigestunute number sisaldab ka põhja regionaalosakonna jälgitavaid. Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on seitse aktiivset kollet, üks on 37 inimesega hooldekodu kolle. Töökohakoldes on 11 inimest, hobikoldes on 17 inimest, õppeasutuse koldes kaheksa inimest, teises õppeasutuse koldes on viis inimest ja kolmandas õppeasutusekoldes on kaheksa inimest. Meelelahutusettevõtte koldes on 14 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles