Anti Allas: «2020» – kas kurikuulus lauamäng tulevikus?

, Võru linnapea (Sotsiaaldemokraatlik Erakond)
Copy
Anti Allas 
Anti Allas Foto: Arvo Meeks

Liigud lauamängus nupuga aastale 2020 ja kukud viis aastat tagasi! Selliselt mõttelt tabasin end tänavu märtsi lõpus, kui koroonamöll oli hoo üles saanud. Kõik tundus just hästi laabuvat ja siis selline tagasilöök. Kui suureks see võib kujuneda, millest tuleb lähiaastatel loobuda? Isegi kui see viirus peaks peagi taanduma või tõhus vaktsiin leiutatama, siis kui kaua võtab taastumine aega?

Need kevadel kiiresti peast läbi jooksnud küsimused on osaliselt vastuseta ka täna. Samas – lauamäng «2020» on kõvasti edasi arenenud ja eri mänguväljadele tähendus juurde kirjutatud.

Kiire kokkuvõte märksõnadena senisest «mängupoolest» (tahaks väga loota, et vähemalt pool sellest on möödas!) oleks selline: ülirikkad said veel tohutult rikkamaks; IT-maailma tähtsus meie elus kasvas tugevalt veelgi; turismiettevõtja või muu selle sektoriga seotud ettevõtja nahas ei tahaks küll olla; kaugtöö jutust sai imekiiresti tegelikkus; hea on laenata, kui varem pole eriti laenu võetud; Eesti hõredast asustusest sai ka päriselt rõõmu tunda; viirus ei vea meid arengus ainult tagasi, vaid teatud valdkondades hoopis oluliselt edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles