TIPP-100 mõjukate edetabel Lõuna-Eesti mõjukate neljas aasta

Copy
Tänavuses tabelis on kõrgeimal positsioonil kultuuriminister Anneli Ott, teine Võru linnapea Anti Allas ja kolmas ettevõtja ja ettevõtete nõustaja Kuldar Leis.
Tänavuses tabelis on kõrgeimal positsioonil kultuuriminister Anneli Ott, teine Võru linnapea Anti Allas ja kolmas ettevõtja ja ettevõtete nõustaja Kuldar Leis. Foto: LEPM

Eelmine aasta erineb teistest niivõrd, et see kajastub ka meie värskes mõjukate edetabelis. Lõuna-Eesti Postimees valib piirkonna mõjukamaid inimesi juba neljandat aastat. Sel korral oli tabelis kõige enam uusi tulijaid ning tabelile vaadates ja eelmistega võrreldes on näha suuremaid muutusi.

Kui kahel esimesel aastal oli püünel mitmekordne minister ja parlamendiliige Ivari Padar ning kolmandal aastal Võru linnapea Anti Allas, siis tänavu jätab mehed selja taha värskelt kultuuriministri toolile istunud naispoliitik Anneli Ott. Meie edetabeli koostamine sattus ajaliselt just uue valitsuse moodustamise perioodi. Näiteks Anneli Ott oli hääletamise hetkel riigihalduse minister ning poole tabelikoostamise pealt sai temast kultuuriminister. Samuti oli meie küsitluse tegemise ajal Liina Kersna veel riigikogu liige, nüüd aga juba haridus- ja teadusminister. Seda enam aga võib tunnustada Anneli Otti, kes juba enne, kui ta teise ministriametisse kinnitati, sai hääletatud Lõuna-Eesti kõige mõjukamaks.

Kuigi suurem osa nimesid on ka juba varem samas loetelus läbi käinud, siis võib öelda, et tänases lehes avaldatud Lõuna-Eesti saja mõjuka edetabel peegeldab eelmise, koroona-aasta tulemusi. Raske aeg näitab, kes suudavad püsti jääda ning piirangutest, madalseisust ning täiesti uuest olukorrast olenemata kohaneda, kõigest hoolimata olla lõunaeestlaste jaoks olemas ja paista silma oma tegude, väljaütlemiste või otsustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles