Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaagjärvel asuva kortermaja osa elanikke ei osta küttepuid, mistõttu tuleb kõigil majaasukatel külma kannatada.
 

Nädalavahetusel toimus Kuressaares Saaremaa ühisgümnaasiumis 16. üleriigiline noorte solistide konkurss. Tõrva laulustuudio pedagoog Novella Hanson osales seal viie lauljaga ja kõigil läks hästi. Millised preemiad koju toodi, loe paberlehest!

Omavalitsused tunnevad heameelt, et tänavu on riik teede remondiks ja hoolduseks eraldanud 18,14 miljonit eurot, mis on üle neljakümne protsendi rohkem kui mullu.

Pühapäeval Paju lahingu mälestuseks peetud jooks püstitas küll osavõturekordi, kui starti tuli 46 jooksjat, kuid paraku esines võistluse korralduses arusaamatusi. Kommenteerib jooksu korraldanud SA Valga Sport juhatuse liige Kalev Luts.

Pokardi mõisas mälestati pühapäeval Helme kihelkonnast pärist vabadusvõitlejat ning haridustegelast, kindralmajor Aleksander Jaaksoni, kelle sünnist möödus 120 aastat.

Eelmise aasta lõpul uuendati Põdrala vallas kanalisatsioonitorustik Riidaja külas, tänavu plaanitakse sellega hakkama saada Leebikul. Oma järge ootab kool.

Rahvusooper tõi esimest korda Eestis lavale Händeli ooperi «Julius Caesar» ja andis nimiosa Valgamaalt pärit, ent välismaal elavale Monika-Evelin Liivile, kellele see on esimene töö Estonias.

Valga traditsiooni järgi kohtuvad linna kõik täiskasvanute taidluskollektiivid iga aasta jaanuaris, viimastel aastatel kõigepealt ühiskontserdil kultuurikeskuse teatrisaalis ja siis peol. Nii oli sellelgi aastal.

Lumerohked talved on tootjad paremini ette valmistanud ning talvekaupade valik lai. Lumelabida kõrval kogub järjest enam populaarsust ka kallis lumepuhur.

Kui äriklient saadab postkontorist kirja, tuleks mark sellele ise peale kleepida, muidu peab vastava teenuse eest lisatasu maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles