Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Ilmajaam lubab peatset külmalaine taandumist, kuid seniks tuleb kärkivale pakasele vastu panna. Nii arstid kui päästjad manitsevad inimesi lisariske mitte võtma.

Kaksteist aastat Valga linnavalitsuses spordinõunikuna töötanud Meelis Kattai pani ametlikult ameti maha omal soovil ning poolte kokkuleppel. Tegelikkuses olid lahkumise tagamaad hoopis keerulisemad.

Valga loomade varjupaiga juhataja Merike Soots lahkus töölt, tema asemele otsitakse uut inimest.

Veebruarist alates korraldab Otepää perekeskus Gordoni perekoolitust. Koolitaja Sille Jõgeva on arvamusel, et kursus aitab vanematel laste käitumisprobleeme teadlikumalt lahendada.

Eelmise aasta detsembris pälvis aasta logistikateo tunnustuse uuenduslik kärgpappalus, mida toodetakse Tõrvas. Tootja näeb alustele turgu eelkõige Skandinaavias.

Linnud vajavad krõbedate külmakraadidega lisatoitu, räägib ornitoloog Aarne Tuule.

Laupäeva õhtul peab kümnendat sünnipäeva Valga avatud noortekeskus, pidu toimub Hawaii stiilis.

Persoonilugu räägib naistearst Erika Kašast, kelle arvates on tohtriamet väga vastutusrikas ning pingerohke, kuid pakub samas palju rõõmuhetki. Õnnesära ema silmis ning terve lapsukese sünd annab ka arstile jõudu ja innustust.

Kuigi kuritegude arv Valgamaal mullu langes, oli prokuratuuril tihe tööaasta. Kohtu ette saadeti nii narkokuritegudes kahtlustatavaid kui vargaid, tegeldi ka mõrvade uurimisega.

Ehitustegevus Valga jäätmejaamas peaks lõppema juba tänavu esimesel poolel. Linnavalitsus loodab, et jaama uus operaator suudab selle majanduslikult tasuvaks muuta.

Haridustöötajate kokkusaamisel maavalitsuses vahetati mõtteid soolise võrdõiguslikkuse teemal. Kõlama jäi, et Eestil on selles vallas veel pikk tee käia.

Valgamaa kutseõppekeskuse uues hoones toimub homme esimene lõpuaktus. Valgamaalane avaldab ka lõpetajate nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles