Valga tänavuse esiklapse tõi ilmale tartlanna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine valgalane Merli 
Versis tõi kohe uue aasta alguses Valga haiglas ilmale poisslapse, keda kodus ootamas isa ja kolmeaastane õde Andra. Üliõnneliku ema kinnitusel oli teine laps perre väga oodatud.
Endine valgalane Merli Versis tõi kohe uue aasta alguses Valga haiglas ilmale poisslapse, keda kodus ootamas isa ja kolmeaastane õde Andra. Üliõnneliku ema kinnitusel oli teine laps perre väga oodatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui kahel varasemal aastal on Valga haiglas aasta esmasündinu au endale saanud tüdruk, siis sel aastal napsas selle poiss. 1. jaanuaril kell 1.07 sündinud pisipõnn on endiste valgalaste peres teine laps.

Teisipäeva hommikul valitses haigla sünnitusosakonnas rahu ja vaikus. Päevakangelane, imetilluke poisipõnn magas õndsat beebiund ega lasknud ennast külalistest häirida. Ema, 31aastane endine valgalane, nüüd perega Tartus elav Merli Versis oli väga õnnelik ja rahulolev.

Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles