Põlva säästab eraomanikke lumerookimise kohustusest (2)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui enamasti on nii, et eramajade omanikud peavad oma krundiga piirnevaid kõnniteid ise hooldama, siis Põlvas on teisiti.
Kui enamasti on nii, et eramajade omanikud peavad oma krundiga piirnevaid kõnniteid ise hooldama, siis Põlvas on teisiti. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kui enamasti on üle Eesti nii, et kinnistu ja ehitise omanik on kohustatud oma krundiga piirnevaid kõnniteid lumest puhtaks rookima, siis Põlvas on teisiti.

«Põlva vald on Eestis erandlik maakonnakeskus selle poolest, et eramajade omanikud ei pea oma krundiga piirnevaid kõnniteid hooldama. Seda teeb maksumaksja raha eest palgatud koristusfirma,» ütles Põlva volikogu esimees Igor Taro. «Kuivõrd mõistlik see on – see on muidugi arutelu koht ja volikogu teema heakorraeeskirja uuendamisel.»

Taro lisas, et praegu pole volikogul lähitulevikus plaanis heakorraeeskirja uuendada, vähemalt pole see tema sõnul vallavalitsusega jutuks tulnud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles