Vallamaja asukoha kaalumisel jäi sõelale kaks varianti

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva vallamaja võib leida koha endises parteikomitee hoones, kus praegu asuvad muusikakool ning vallavalitsuse ehitus- ja planeeringuosakond.
Põlva vallamaja võib leida koha endises parteikomitee hoones, kus praegu asuvad muusikakool ning vallavalitsuse ehitus- ja planeeringuosakond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlvas on tükk aega kirgi kütnud küsimus, kuhu koondada eri hoonetes paiknev vallavalitsus. Valminud analüüs peaks selguse majja tooma.

Vallavalitsuse ja volikogu koostöös valminud analüüs võtab võrdluse alla neli kõige teostatavamat varianti. «Neist parimate eeldustega on praegu vallavalitsuse ehitus- ja planeeringuosakonda ning muusikakooli majutav endine parteikomitee hoone Võru tänaval ning uue maja ehitamine keskväljaku äärde,» ütles volikogu esimees Igor Taro.

Analüüs täiendab 2014. aastal Põlva valla ja linna ühinemise puhul valminud dokumenti, mis andis lühikirjelduse vallavalitsuse paiknemise eri variantidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles