Heategevuskontsert kogus Valgamaa vähihaigetele 1700 eurot

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontserdil "Kingitud elu" oli kohal ka samanimelise fondi üks asutajatest ajakirjanik Toivo Tänavsuu (keskel sinises jakis).
Heategevuskontserdil "Kingitud elu" oli kohal ka samanimelise fondi üks asutajatest ajakirjanik Toivo Tänavsuu (keskel sinises jakis). Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel nädalal Valga kultuurikeskuses peetud heategevuskontsert "Kingitud elu" tõi annetuste ja piletituluna vähihaigete raviks 1700 eurot.

Valga kultuuri- ja huvialakeskuse korraldatud heategevuskontserdil esinesid Karl-Erik Taukar koos kitarrist Eric Kammistega ning Rolf Roosalu, keda toetas vokaalil Dagmar Oja. Kohal oli ka fondi üks asutajatest ajakirjanik Toivo Tänavsuu.

Kontserdi ja külastajate kohapeal tehtud annetused läksid vähiravifondi "Kingitud elu", mis omakorda jagab selle Valgamaa vähihaigetele.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu" on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles