Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kasekese passiivmajas olev sundventilatsioon töötab spetsialistide arvates ebavajalikult suurtel koormustel, tarbides nii hulganisti elektrit. Linnavalitsus aga probleemi ei näe.

Valga linnavalitsuse linnahooldusametit juhib 5. juulist Arno Uprus, kes plaanib kõigepealt viia ennast detailideni kurssi valdkonnas valitsevate probleemidega. Intervjuud Uprusega loe laupäevasest Valgamaalasest!

Vallavalitsuste ametnikud puhkavad, mis sunnib inimesi mõningaid toiminguid maavalitsuses tegema.

Esmaspäeval jätkub märtsis alguse saanud Tõrva gümnaasiumi loodusürituste sari loodusretkega Helme turbarabasse, kus noored saavad teadmisi soost ja turbast.

Neljapäeval Tartumaa tervisespordikeskuses toimunud tunnustusüritusel kuulutati välja konkursi «Märka Leaderit» võitjad. Maaettevõtlusprojektide nominentide hulgas oli ka Võru-, Tartu-, Valga- ja Põlvamaa maakondi hõlmav MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti ühisprojekt.

Valgalanna Tiina Saarmann on mõnda aega pakkunud india näo- ja peamassaaži, mis toob inimese hinge tasakaalu. Pikemalt loe ajalehest!

Helme vald on tõenäoliselt tuntud Taagepera lossi ja Barclay de Tolly mausoleumi poolest, lisaks neile aga leiab piirkonnast veel ohtralt vaatamist väärivaid paiku. Milliseid täpsemalt, seda käis uurimas Valgamaalase reporter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles