Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu otsus, mis lubab linnale kuuluvate ettevõtete juhatuste liikmete arvu suurendada seniselt ühelt liikmelt kolmele, tõstis opositsiooni tagajalgadele.

Valga muuseumi direktor Pille Tomson otsustas uueks ametiajaks mitte kandideerida, sest doktoritöö kirjutamine vajab täit pühendumist. Kes kandideeris uueks direktoriks, saad teada laupäevasest Valgamaalasest!

Otepää vald plaanib kahele lasteaiale uut ühist hoonet. Kolmapäevasel vallavolikogu avalikul koosolekul tutvustas Otepää abivallavanem Andres Arike loodava lasteaia ehituse detailplaneeringuga seonduvat ja vallavalitsuse ootusi ning nägemust planeeritavast.

Tänavune 1. september oli Valgamaa kutseõppekeskusele hoopis erilisem, kuna pidulikult ei tervitatud mitte ainult saabunud kooliaastat, vaid avati ka uhiuus hoonetekompleks.

Sel õppeaastal 90 aasta juubelit tähistav Valga muusikakool alustas sedakorda 224 õpilase ning mitme uue õpetajaga.

Ka Pühajärve põhikool alustas uut õppeaastat uute lootustega, rõhutades koostöö olulisust nii õpilase, õpetaja kui ka lastevanemate ja omavalitsusega.

Tõrva muusikakool jätkab uuenduste lainel. Milliseid uuendusi silmas peetakse, loe ajalehest!

Teadmistepäeval avati Valga kultuurikeskuses Rosa Vassiljeva ja Virgo Viksi ühisnäitus, mis viimasele suisa üllatusena tuli.

Seekordne vallakülg räägib Tõrvast.

Peale selle on laupäevases Valgamaalases tänavu meie maakonnas kooliteed alustanud laste nimekiri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles