Vald küsib kooli uuendamiseks lisaaega

Catlin Saar
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et olukorras selgust saada, saatis Innove toetuste agentuuri juht Tiina Sams vallavanem Kaido Tambergile kirja.
Et olukorras selgust saada, saatis Innove toetuste agentuuri juht Tiina Sams vallavanem Kaido Tambergile kirja. Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Puka kool pidi tänavu 30. no­­vembriks saama uue ilme. Praegu pole aga rekonstrueeri­­misega isegi veel alustatud, äsja küsis vald tööde elluviimiseks rahastajalt ajapikendust. 

Riik otsutas endises Puka, nüüd Otepää vallas asuva kooli uuendustöid SA Innove vahendusel toetada ligi 1,65 miljoni euroga. Paraku polnud sihtasutus juuli alguseks saanud Otepää vallalt ühtegi projektiga seotud maksetaotlust. Et olukorras selgust saada, saatis Innove toetuste agentuuri juht Tiina Sams vallavanem Kaido Tambergile kirja. 

Kirjast võib lugeda, et projekti planeeritud tegevuskava täitmise kohta esitas Otepää vallavalitsus seirearuande tänavu 25. jaanuaril. Aruande kohaselt lõppesid projekteerimistööd mullu 4. augustil ning ehitushanke ettevalmistamisega alustati 22. septembril. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles