Põlva spordikooli poisid olid võidukad

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk kohtumisest Põlva Spordikooli 1 ja HC Pärnu vahel, kus põlvakas Aron Saarna on viskamas karistusviset seitsmelt meetrilt.
Hetk kohtumisest Põlva Spordikooli 1 ja HC Pärnu vahel, kus põlvakas Aron Saarna on viskamas karistusviset seitsmelt meetrilt. Foto: Helin Potter

Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistluste I etapp noormeestele sünniaastaga 2005 ja nooremad käsipallis toimus 21.–22. detsembril 2018 Põlvas Mesikäpa hallis, kus 10 võistkonda oli jagatud kahte alagruppi. Võitjana väljus Põlva spordikooli esimene võistkond.

Põlva spordikool oli Jõud MV I etapil esindatud kahe võistkonnaga, kus esimeses võistkonnas mängisid noormehed sünniaastaga 2005 ja teises võistkonnas noormehed sünniaastaga 2006 ja nooremad.

Põlva spordikooli 1. võistkond läbis turniiril kõik kohtumised võidukalt, alistades alagrupi mängudes HC Pärnu tulemusega 23:7, HC Tallinn 1 tulemusega 22:21, HC Tallinn/Mustamäe tulemusega 23:14, Valga Kävali tulemusega 24:12. Samuti võideti alagruppide võitjate omavahelises kohtumises HC Tallast tulemusega 18:11.

Põlva spordikooli 1. võistkonna eest mängisid: Hendrik Bleive, Marten Hinn, Andero Hääl, Kaspar Karolin, Reio Kähr, Alar Mattus, Indrek Niinepuu, Dravol Paalmann, Aron Saarna, Martin Veiko, Richard Uibo. Treener on Kalmer Musting.

Põlva spordikool 2. võistkond saavutas oma alagrupis III koha. Põlva SK 2 alistas HC Tallinn 2 tulemusega 21:17 ja HC Viimsi tulemusega 29:18 ning pidid tunnistama SK Tapa/Tapa valla SK paremust 13:19 ja HC Tallase paremust 9:19. Kohamängus 5.-6. kohale tuli tunnistada HC Tallinn 1 paremust tulemusega 14:21. Põlva SK 2 võistkonna treeneriks on Rein Suvi.

Jõud MV II etapp toimub 27.–28. aprillil 2019 Põlvas, kus selgub ka meistrivõistluste võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles