Pühapäev toob üksikuid lumehooge

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine mets.
Lumine mets. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärast madalrõhkkonna eemaldumist libiseb üle Eesti lauge kõrgrõhuhari, mis ei too küll suuremat sadu, kuid üksikud nõrgad lumehood pole siiski välistatud.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Vastu hommikut sajuvõimalus suureneb. Kohati võib tekkida udu. Puhub läänekaaretuul 2-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Külma on 5-10, kohati kuni -13 kraadi, saartel ja rannikul on õhutemperatuur nullkraadi lähedal.

Peipsi järvel puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Ilm on olulise sajuta, kuid paiguti võib tekkida udu. Nähtavus on enamasti hea, ent udus piiratud. Külma on 7-9 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Hilisõhtul jõuab Liivi lahe ümbrusesse uus sajuala. Tuul pöördub lõunakaarde 2-8, pärastlõunal tugevneb saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel pöördub tuul lõunakaarde kiirusega 2-7 m/s ja tugevneb õhtul veidi. Kohati sajab lund. Nähtavus on mõõdukas või hea. Külma on 2-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles