Serviti astus kindla sammu meistriliiga finaali suunas

LEPM
Copy
Esimese poolfinaalmängu resultatiivseim Alfred Timmo.
Esimese poolfinaalmängu resultatiivseim Alfred Timmo. Foto: Merlin Raudkett / Eesti Käsipalliliit

Teisipäeval kohtusid võõrustaja Põlva Serviti ja külaline HC Kehra/Horizon Pulp&Paper meistriliiga esimeses poolfinaalmängus. Võit jäi Põlvasse – Serviti oli Kehrast parem skooriga 32:20 (14:8).

Poolfinaal Mesikäpas startis külalismeeskonna avaväravaga, kui Kehra ridadest realiseeris Indrek Normak. Võõrustaja Serviti jaoks oli algus rabe: luhtus 7-meetri karistusvise ning avavärav saadi kirja alles 5. minutil, kui Hendrik Varul skoori tegi. Mängu 10. minutiks omas Serviti siiski 2-väravalist edu, ent skoor oli väike ja tasavägine, numbriteks 5:3. 15. minutil oli seis jõudnud kasvada numbriteni 9:5. Servitil täitus 10. värav 20. minutil, kui Tõnis Kase värava viskas. Põlva klubi hoidis Kehrat 5 värava peal 11 minutit kuni Indrek Normak taas skooris, visates 24. minutil seisuks 10:6. Esimesele poolajale tõmmati joon alla seisult 14:8 Servitile.

Teise poolaja esimene värav tuli Kehra Karl Kõverikult. Kehra 6-väravaline kaotusseis aga süvenes ning 39. minutiks oli seis 20:10 Serviti kasuks, kui oma 6. värava sai kirja Alfred Timmo. Serviti edumaa vaid jätkas suurenemist: 45. minutil oli skooriks 23:11 ja 56. minutil 30:16. Lõpuvile kõlades jäi tabloole seis 32:20, mis jäi markeerima Serviti ülekaalukat võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles