Suurüritused tõid Otepääle üle 30 000 osaleja-pealtvaataja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OTEPÄÄ BIG AIR 2009
OTEPÄÄ BIG AIR 2009 Foto: Kunnar Rüsülainen

Selle aasta talv on talvepealinna tiitlit kandvale Otepääle toonud lumerohkuse ja hästi õnnestunud suurüritused. Üritused tõid Otepääle kokku üle 30 000 osaleja-pealtvaataja.


MK-etapp murdmaasuusatamises, BIG AIR lumelauahüpetes, Tartu Maraton, kalapüügivõistlus Kuldkala - kõik need Otepää kui talvepealinna lahutamatuks osaks kujunenud suurüritused on sellel aastal möödunud edukalt. Osalejaid ja pealtvaatajaid on olnud rekordiliselt palju.

«Otepää on oma tiitli auga välja kandnud, tänan kõiki suurürituste korraldajaid, toetajaid, vabatahtlikke ja osalejaid-pealtvaatajaid,» sõnas vallavanem Meelis Mälberg. «Talvekuud on küll läbi saanud, kuid see ei tähenda, et Otepääl midagi teha poleks. Ootame kõiki spordisõpru suusaradadele, kuna meil jätkub lund veel kevadkuudessegi.»

Avatud on Tartu maratoni, Tehvandi, Kääriku, Väike-Munamäe, Ansomäe ja Kuutsemäe suusarajad.

Võimalik on sõita mootorkelguga Otepää-Kuutsemäe mootorsaanirajal. Rajal on olemas vajalikud märgistused, sõit on tasuta ja toimub sõitja omal vastutusel.

Kelgutajaid ootab snowtubing-park Otepää kesklinna vahetus läheduses - linnamäe orus.

Uisutajada saab Pühajärve spa hotelli juures oleval väljakul, mis avatud iga päev 8-- 21.30.

Pärast tegutsemist talvises looduses pakuvad lõõgastusvõimalusi Otepää spaad, õhtuseks meelelahutuseks on avatud restoranid ja pubid.

Lumeinfot ja teavet ürituste kohta saab vaadata Otepää valla kodulehelt www.otepaa.ee ja kuulata raadiost Sky Plus, täiendavat infot sportimisvõimaluste kohta pakub Otepää turismiinfo keskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles